Meerkeuze met 1 antwoord

Procedure

1. Klik toevoegen.JPGop in de folder waarin je het nieuwe item wil toevoegen.
  2. Selecteer het type Meerkeuze met 1 antwoord.
    Resultaat: het tabblad Item wordt geopend.
  3. Geef het item een naam.
  4. Klik in het contentblok en vul de instructies aan.
  5. Klik op + Blok toevoegen als je een extra contentblok wil toevoegen.
  6. Klik op het antwoordblok en geef de keuzes in:
    • Klik op + Keuze om extra keuzes toe te voegen.
    • Klik het correcte antwoord aan.
  7. Klik op Voorbeeld om je item uit te proberen.

Item specifieke opties

Wanneer je klikt op het antwoordblok  en het tabblad Blok opent, kan je:

• het itemtype steeds veranderen van een Meerkeuze met 1 antwoord naar een Meerkeuze met meerdere antwoorden en terug. blok_type_NL.JPG
  • de antwoorden ofwel horizontaal ofwel verticaal positioneren.blok_positie_NL.JPG

De volgorde van de keuzes veranderen

Zie De volgorde van de keuzes veranderen bij Meerkeuze met 1 en meerdere antwoorden.

Antwoord-specifieke feedback

Naast de algemene feedback kunt u optioneel voor elk antwoord afzonderlijke feedback toevoegen.

1. Klik op het antwoord waaraan u feedback wilt toevoegen.
    Resultaat: het tabblad Keuze wordt geopend.
  2. Feedback toevoegen Indien juist.
    Wanneer de keuze correct is geselecteerd of niet geselecteerd, verschijnt deze feedback.
  3. Feedback toevoegen Indien fout.
    Wanneer de keuze verkeerd is geselecteerd of niet is geselecteerd, verschijnt deze feedback.

Aanvullende opties

Kom meer te weten over het toevoegen van extra media, het toevoegen van feedback, het selecteren van het juiste scoringssysteem, … in De assessmentQ itembank