Meerkeuze met 1 antwoord

Procedure

1. Klik toevoegen.JPGin de folder waarin u het nieuwe item wilt toevoegen.
  2. Selecteer het type Meerkeuze met 1 antwoord.
    Resultaat: Het inhoudsvenster van het item wordt geopend.
  3. Vul bovenaan in de breadcrumb de naam van het item in.
  4. Klik in het contentblok en vul de instructies in.
  5. Klik op + Blok toevoegen als u een extra contentblok wilt toevoegen.
  6. Klik in het antwoordblok en geef de keuzes in:
    • Klik op + Keuze om extra keuzes toe te voegen.
    • Selecteer het correcte antwoord.
  7. Klik op Voorbeeld om uw item uit te proberen.

Item specifieke opties

Wanneer u het tabblad Item opent, kunt u het itemtype Meerkeuze met 1 antwoord veranderen naar:

Wanneer u in het antwoordblok klikt en het tabblad Blok opent, kunt u de keuzes horizontaal of verticaal positioneren.

De volgorde van de keuzes wijzigen

Zie De volgorde van de keuzes in meerkeuzevragen wijzigen.

Antwoordspecifieke feedback

Naast de algemene feedback kunt u optioneel voor elke keuze afzonderlijke feedback toevoegen:

1. Klik op de keuze waaraan u feedback wilt toevoegen.
    Resultaat: het tabblad Keuze wordt geopend.
  2. Feedback toevoegen onder Indien juist:
    deze feedback zal getoond worden aan de gebruiker als deze keuze correct is beantwoord (correct geselecteerd of niet geselecteerd).
  3. Feedback toevoegen onder Indien fout:
    deze feedback zal getoond worden aan de gebruiker als deze keuze incorrect is beantwoord (incorrect geselecteerd of niet geselecteerd).

Extra opties

Meer informatie over het toevoegen van assets, het toevoegen van feedback, het selecteren van het juiste scoringsmechanisme, enz. in De assessmentQ itembank