Een bestand toevoegen aan een item

Je kan een mediabestand toevoegen aan het contentblok of het antwoordblok van een item. Dit mediabestand kan een link, een afbeelding, een video of een document zijn.

Een link toevoegen

Door de URL in te geven, zal je link verschijnen in je contentblok. Kies om deze link al dan niet te laten openen in een afzonderlijk tabblad.

Een afbeelding toevoegen

• Je kan een afbeelding toevoegen vanop je eigen computer.
  • Je kan ook een afbeelding toevoegen met een URL.

Tip: Zorg ervoor dat je het image address gebruikt, en bijvoorbeeld niet het google address. Klik rechts op de afbeelding die je wil toevoegen en selecteer Copy image address.

Een video toevoegen

• Je kan een video toevoegen vanop je eigen computer.
  • Je kan een video toevoegen met een URL.

Een geluidsfragment toevoegen

Je kan een geluidsfragment toevoegen vanop je eigen computer.

Een document toevoegen

Je kan een document toevoegen vanop je eigen computer.

Positioneren van een mediabestand

• Je kan een link, een video, een geluidsfragment en een document uitlijnen (links, rechts, uitvullen en centreren) via de knop Uitlijnen, bovenaan het contenblok.
  • Om een mediabestand anders te positioneren ten opzichte van de rest van je content, voeg je een nieuw contentblok toe, waaraan je de media toevoegt. Dit contentblok kan je dan verplaatsen naar de gevraagde positie, die groen zal oplichten.