Portaal afbeelding: instructies

Afmetingen

• Afbeelding wordt standaard uitgesneden op 1920px op 462px.
  • Er wordt een extra veiligheidsmarge voorzien van 30px rondom de afbeelding. Deze marge is nodig, opdat de afbeelding groter / kleiner getoond kan worden afhankelijk van de schermafmetingen.

Aantal

• Standaard worden ofwel 1 ofwel 3 afbeeldingen getoond (in vaste volgorde).

Extra tips

• Foto’s van een persoon zijn te vermijden, tenzij er rondom deze personen voldoende ruimte in beeld werd gebracht.
  • Landschapsfoto’s of foto’s van gebouwen op afstand werken het best.
  • Kleinere foto’s worden uitvergroot, en zullen kwalitatief slecht overkomen.
  • Grote foto’s worden verkleind naar de minimum afmetingen zodat de file size optimaal blijft.

Voorbeelden

OK:

NOK: