Invullen in tekst

Procedure

1. Klik op toevoegen.JPGin de folder waarin je het nieuwe item wil toevoegen.
  2. Selecteer het type Invullen in tekst.
    Resultaat: het tabblad Item wordt geopend.
  3. Geef het item een naam.
  4. Klik op + Blok toevoegen om een extra contentblok wil toevoegen.
  5. Klik in het bovenste contentblok en vul de instructies aan.
  6. Klik in het onderste contentblok en vul hier je tekst in. Om tekstvakken toe te voegen, plaats je de cursor op de gewenste locatie voor het tekstvak en klik je op + Tekstvak.tekstvak_toevoegen.JPG
  7. Selecteer het tekstvak en geef het correct antwoord in het tabblad Tekstvak.
  8. Klik op Voorbeeld om je item uit te proberen.

Additionele opties

AssessmentQ voorziet nog een aantal extra mogelijkheden bij het maken van een item Invullen in tekst.

• Het toevoegen van antwoorden die fout zijn.
  • Het als correct aanduiden van een niet-ingevuld tekstvak (standaard is dit niet correct). Je kan ook de standaardscore aanpassen bij een niet-ingevuld tekstvak dat correct is en feedback speciaal voor dit lege tekstvak toevoegen.
  • Het toevoegen van een invoermasker.

Tip: Voor meer informatie hierover, ga naar dit artikel.
  • Het bepalen van één of meerdere vaste karakters, die al onmiddellijk zichtbaar zijn.
  • Het bepalen van vooraf ingevulde tekst in het tekstvak.