Invullen in tekst

Procedure

1. Klik op mceclip0.pngin de map waarin u uw item wilt toevoegen.
  2. Selecteer Invullen in tekst.
    Resultaat: Het inhoudsvenster van het item wordt geopend.
  3. Vul bovenaan in de breadcrumb de naam van het item in.
  4. Klik op + Blok toevoegen om een contentblok toe te voegen en geef de instructie in.
  5. Klik in het antwoordblok en geef hier uw tekst in. Om tekstvakken toe te voegen, plaats de cursor op de gewenste locatie voor het tekstvak en klik op + Tekstvak.tekstvak_toevoegen.JPG
  6. Selecteer het tekstvak en geef het correct antwoord in het tabblad Tekstvak.
  7. Klik op Voorbeeld om uw item uit te proberen.

Item specifieke opties

AssessmentQ voorziet nog een aantal extra mogelijkheden bij het maken van een item Invullen in tekst.

• Het als correct aanduiden van een niet-ingevuld tekstvak (standaard is dit niet correct). U kunt ook de standaardscore aanpassen bij een niet-ingevuld tekstvak dat correct is en feedback speciaal voor dit lege tekstvak toevoegen.
  • Het toevoegen van een invoermasker.

Tip: Voor meer informatie hierover, ga naar dit artikel.
  • Het bepalen van één of meerdere vaste karakters, die al onmiddellijk zichtbaar zijn.
  • Het bepalen van vooraf ingevulde tekst in het tekstvak.

Extra opties

Meer informatie over het toevoegen van assets, het toevoegen van feedback, het selecteren van het juiste scoringsmechanisme, enz. in De assessmentQ itembank