Meerkeuze met meerdere antwoorden

Achtergrond

Dit itemtype is identiek aan meerkeuze met 1 antwoord. Het enige verschil is dat er bij meerkeuze met meerdere antwoorden meer dan 1 correct antwoord mogelijk is.

Procedure

1. Klik optoevoegen.JPG in de folder waarin u het nieuwe item wilt toevoegen.
  2. Selecteer Meerkeuze met meerdere antwoorden.
  3. Resultaat: het inhoudsvenster van het item wordt geopend.
  4. Vul bovenaan in de breadcrumb de naam van het item in.
  5. Klik in het contentblok en vul de instructies in.
  6. Klik op + Blok toevoegen als u een extra contentblok wilt toevoegen.
  7. Klik op het antwoordblok en geef de keuzes in:
    • Klik op + Keuze om extra keuzes toe te voegen.
    • Vink het correct antwoord / de correcte antwoorden aan.
  8. Klik op Voorbeeld om uw item uit te proberen.

Itemspecifieke opties

De itemspecifieke opties kunt u terugvinden onder Meerkeuze met 1 antwoord.

Extra opties

Meer informatie over het toevoegen van assets, het toevoegen van feedback, het selecteren van het juiste scoringsmechanisme, enz. in De assessmentQ itembank.