Meerkeuze met meerdere antwoorden

Achtergrond

Dit type item functioneert op dezelfde manier als de meerkeuze met 1  correct antwoord. Het enige verschil is dat er bij dit item meer dan 1 correct antwoord mogelijk is.

Procedure

1. Klik optoevoegen.JPG in de folder waarin je het nieuwe item wil toevoegen.
  2. Selecteer het type Meerkeuze met meerdere antwoorden.
  3. Resultaat: het tabblad Item wordt geopend.
  4. Geef het item een naam.
  5. Klik in het contentblok en vul de instructies aan.
  6. Klik op + Blok toevoegen als je een extra contentblok wil toevoegen.
  7. Klik op het antwoordblok en geef de keuzes in:
    • Klik op + Keuze om extra keuzes toe te voegen.
    • vink het correct antwoord / de correcte antwoorden aan.
  8. Klik op Voorbeeld om je item uit te proberen.

Item specifieke opties

De item specifieke opties kan je terugvinden onder Meerkeuze met 1 antwoord.

Additionele opties

Kom meer te weten over het toevoegen van extra media, het toevoegen van feedback, het selecteren van het juiste scoringssysteem, … in De assessmentQ itembank.