Casus

Achtergrond

Een casus is geen item op zichzelf, maar eerder een verzamelplaats voor verschillende items met de dezelfde focus. Je kan verschillende soorten items gebruiken binnen één casus (zoals meerkeuze, aanvuloefeningen …)

Procedure

Ga als volgt te werk om een casus aan te maken:

1. Klik op toevoegen.JPGin de folder waarin je het nieuwe item wil toevoegen.
  2. Selecteer het type Casus.
  3. Geef het item een naam.
  4. Klik op het contentblok en voeg de inhoud van deze casus toe. Deze inhoud (tekst, beeld, video ...) wordt getoond op het hoofdtabblad van de case en drukt de gemeenschappelijke focus van de volgende oefeningen uit.

5. Nu kunt u zoveel items toevoegen als u wilt, door te klikken op + Toevoegenen het gewenste type item te selecteren. items_toevoegen_NL.JPG

Aanvullende opties

Kom meer te weten over het toevoegen van extra media, het toevoegen van feedback, het selecteren van het juiste scoringssysteem, … in De AssessmentQ itembank.