De volgorde van de keuzes in meerkeuzevragen wijzigen

Procedure

Ga als volgt te werk om een willekeurige volgorde in te stellen voor de keuzes in meerkeuze met 1 antwoord en meerkeuze met meerdere antwoorden:

1. In de module Publicaties, open de publicaties In aanmaak of Gevalideerd
  2. Klik op Wijzigen in de rechterkolom naast de publicatie waarvoor je de volgorde van de keuzes in meerkeuzevragen wilt wijzigen.
  3. Open het tabblad Player template.
  4. Open Instellingen op itemniveau.
  5. Onder Instellingen voor meerkeuze items selecteer een van de volgende volgordes:
    • Willekeurig
      De keuzes worden in een volledige willekeurige volgorde getoond aan de gebruiker.
    • Willekeurig met eerste vast
      Alle keuzes, behalve de eerste, worden in een willekeurige volgorde geplaatst.
    • Willekeurig met laatste vast
      Alle keuzes, behalve de laatste, worden in een willekeurige volgorde geplaatst.
    • Niet gespecificeerd
      De volgorde die u als auteur heeft vastgelegd in de itembank, wordt aan de gebruiker getoond.