Feedback toevoegen

Achtergrondinformatie

Feedback geven kan zeer bruikbaar zijn. AssessmentQ biedt verschillende mogelijkheden om feedback te geven.

De volgende feedbackfuncties worden door alle types vragen ondersteund, behalve informatiepagina:

• Algemene feedback: Deze feedback wordt altijd getoond aan de gebruiker, dit is voor een correct of foutief antwoord.
  • Positieve feedback: Deze feedback wordt enkel getoond als een antwoord correct was.
  • Negatieve feedback: Deze feedback wordt enkel getoond als een antwoord foutief was.

Procedure

De feedbackfuncties bevinden zich onder de contentblokken. Om feedback te geven, klikt u op het type feedback dat u wilt geven en voegt u tekstuele feedback en/of een asset (afbeelding, video ....) toe.