De status van een of meerdere items wijzigen

Achtergrond

Een item in de assessmentQ itembank heeft één van de volgende statussen:

• Klad
    Dit is de status van een nieuw aangemaakt item.
  • Te reviewen
    De auteur kan de status van items die moeten nagekeken worden, veranderen naar de status Te reviewen.
  • Gereviewd
    Dit is de status van nagekeken items.
  • Goedgekeurd
    Dit is de status van items die klaar zijn. Enkel items met deze status kunnen gebruikt worden in een publicatie.

Status van een item wijzigen

Om de status van uw item te wijzigen:

1. Open het tabblad Item.
  2. Selecteer de gewenste status.

Status van meerdere items wijzigen

Om de status van meerdere items in een beweging te wijzigen:

1. Open uw folder.
  2. Klik op  bovenaan rechts.
    Resultaat: Er verschijnen selectievakjes naast de items.
  3. Vink de vakjes aan van de items waarvan u de status wilt aanpassen.
  4. Selecteer Status wijzigen in het menu onderaan de pagina.

5. Selecteer de gewenste status.