Folders en items verplaatsen

Afzonderlijk verplaatsen

Klik op het item / de folder die u wilt verplaatsen en sleep het naar de gewenste plaats.

U kunt een item verslepen naar een andere folder en een folder naar een andere folder.

U kunt verslepen binnen de boomstructuur of binnen de tabel.

Verplaatsen in bulk

In AssessmentQ kunt u nog steeds items en folders afzonderlijk verplaatsen, maar ook in bulk.

1. Klik op  aan de bovenkant van de pagina.

Resultaat: Er verschijnen selectievakjes naast de items of folders.

1. Vink de vakjes aan van de items of mappen die u wilt verplaatsen.
  2. Selecteer Verplaatsen in het menu onderaan de pagina.
  3. Nu kunt u kiezen waar u uw item of map naartoe wilt verplaatsen.