Folders en items verplaatsen

Afzonderlijk verplaatsen

Klik op het item / de folder die u wilt verplaatsen en sleep het naar de gewenste plaats.

U kunt een item verslepen naar een andere folder en een folder naar een andere folder.

U kunt verslepen binnen de boomstructuur of binnen de tabel.

Verplaatsen in bulk

In AssessmentQ kunt u nog steeds items en folders afzonderlijk verplaatsen, maar ook in bulk.

1. Klik op  aan de bovenkant van de pagina.
  2. Er verschijnen selectievakjes naast de items of folders.
  3. Vink de vakjes aan van de items of mappen die u wilt verplaatsen.
  4. Selecteer Verplaatsen in het menu onderaan de pagina.
  5. Nu kunt u kiezen waar u uw item of map naartoe wilt verplaatsen.