Een voorbeeld van een item bekijken

Procedure

Als een oefening klaar is, kunt u zien hoe de oefening eruit zal zien voor de eindgebruiker.

• Dit doet u door voorbeeld.pngbovenaan de pagina aan te klikken.
  • AssessmentQ biedt u de mogelijkheid om het item niet alleen op een gewone computer te bekijken, maar ook op een tablet of smartphone (zowel verticaal als horizontaal).
    U kunt het apparaat bovenaan de pagina verwisselen:

• Nu kunt u het item oplossen en ook een voorbeeld bekijken van de scores en feedback die aan het item zijn toegevoegd.