Metadata toevoegen

Achtergrond

Metadata stelt u in staat om specifieke eigenschappen toe te kennen aan een item. Metadata kan gebruikt worden om automatisch een aantal items met dezelfde eigenschappen te selecteren bij het maken van een publicatie door middel van een scenario.

Procedure

Ga als volgt te werk om metadata aan een item toe te voegen:

1. Open het tabblad Item.
  2. Open Metadata en klik op mceclip0.png.
  3. Open de gewenste map uit de metadata bibliotheek en selecteer de gewenste metadatasleutel.

Resultaat: De metadatasleutel wordt aan het item toegevoegd.
  4. Selecteer vervolgens de correcte waarde voor deze metadata.