1. Aanmelden op de backoffice

Wat is assessmentQ?

assessmentQ is een geavanceerd webgebaseerd platform voor het creëren, beheren, publiceren en opvolgen van online oefen- en testmodules. Deze 'Aan de slag met assessmentQ' geeft u een snel en stap-voor-stap overzicht van de typische workflow in assessmentQ.

Procedure

Ga als volgt te werk om aan te melden:

• Ga naar https://www.edumaticonline.com/edumatic5/.
    Resultaat: Het loginscherm verschijnt.
  • Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen.
    Resultaat: Het assessmentQ portaal verschijnt.
  • Klik op de keuzelijst rechtsboven en kies:
    • assessmentQ om in te loggen op de assessmentQ backoffice.
    • Edumatic om in te loggen op de Edumatic backoffice.

Resultaat:
    De assessmentQ of Edumatic backoffice wordt geopend. Afhankelijk van uw rol(len) ziet u een of meerdere backoffice modules.

We raden aan om twee browser tabs te openen: een voor de assessmentQ backoffice en een voor de Edumatic backoffice.

Volgende stap

2. Items aanmaken