Aanmelden op de backoffice

Wat is assessmentQ?

assessmentQ is een geavanceerd webgebaseerd platform voor het creëren, beheren, publiceren en opvolgen van online oefen- en testmodules. Deze 'Aan de slag met assessmentQ' geeft u een snel en stap-voor-stap overzicht van de typische workflow in assessmentQ.

Procedure

Ga als volgt te werk om aan te melden:

1. Ga naar [naamorganisatie].assessmentq.com
    Resultaat: Het loginscherm verschijnt.
  2. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen.
  3. Resultaat: De assessmentQ backoffice wordt geopend. Afhankelijk van uw rol(len) ziet u een of meerdere backoffice modules.

Volgende stap

2. Items aanmaken