Slepen in tekst

Procedure

Ga als volgt te werk om een Slepen in tekst te maken/bewerken:

1. Klik op mceclip0.pngin de map waarin u uw item wilt toevoegen.
  2. Selecteer Slepen in tekst.
    Resultaat: Het inhoudsvenster van het item wordt geopend.
  3. Vul bovenaan in de breadcrumb de naam van het item in.
  4. Klik in het contentblok en vul de instructie in.
  5. Selecteer + Blok toevoegen als u een extra contentblok wilt toevoegen.
  6. Klik in het antwoordblok:
    1. Geef de tekst voor de vraag in.
    2. Klik op de positie waar u een sleepvak wilt toevoegen en selecteer + Sleepvak toevoegen.
  7. Selecteer het sleepvak en geef het juiste antwoord of de juiste antwoorden in onder het tabblad Tekstvak. Zie Antwoordspecifieke opties.
  8. Klik op Voorbeeld om uw item uit te proberen.

Antwoordspecifieke opties

Selecteer een sleepvak in het antwoordblok om de antwoordspecifieke opties voor dit sleepvak in te vullen. U kunt:

• Een of meerdere juiste antwoorden ingeven.
    Om feedback toe te voegen, klik op het feedback icoon:

• Foute antwoorden toevoegen.
  • Aangeven of een leeg antwoord correct is (standaard is het fout) en feedback bij dit lege antwoord toevoegen:
  • Een hint of feedback toevoegen voor dit sleepvak. Dit kan tekst zijn, maar ook een link, een afbeelding, een video, audio of een bestand.
  • Switchen tussen de tekstvakken.

Item specifieke opties

Wanneer u het tabblad Item opent, kunt u het itemtype Slepen in tekst wijzigen in:

Extra opties

Meer informatie over het toevoegen van assets, het toevoegen van feedback, het selecteren van het juiste scoringsmechanisme, enz. in De assessmentQ itembank.