Items verplaatsen in een opdracht

Procedure

Ga als volgt te werk om een item in een opdracht te verplaatsen:

1. Open op het Item-tabblad van uw opdracht het onderdeel dat het item bevat dat u wilt verplaatsen.
    Resultaat: Alle items van het geselecteerde onderdeel worden weergegeven.
  2. Klik op de drie puntjes rechts van het item en selecteer Verplaatsen
    Resultaat: Het Item(s) verplaatsen dialoogvenster verschijnt.
  3. Selecteer het onderdeel of de map waarnaar u het item wil verplaatsen.

Tip: U kunt ook een item verplaatsen naar een casus, of een casusitem verplaatsen naar een onderdeel of map.

Resultaat: Het item is verplaatst naar het geselecteerde onderdeel, de geselecteerde map of de geselecteerde casus.