Een opdrachtsjabloon maken

Procedure

Ga als volgt te werk om een nieuwe opdrachtsjabloon te maken:

1. Ga naar de module Opdrachtsjablonen in Instellingen en selecteer +Toevoegen.
    Resultaat
    : e popup Opdrachtsjabloon toevoegen verschijnt.
  2. Selecteer een sjabloon om van te vertrekken en klik op Opslaan.
    Resultaat
    : Het eerste tabblad first tab Verbetering en feedback van uw opdrachtsjabloon wordt geopend.
  3. Voer bovenaan de pagina de naam van je sjabloon in.
  4. Open de Eigenschappen aan de rechterkant en selecteer de interfacetaal.
  5. Open de tabbladen naar keuze van je sjabloon en configureer de instellingen naar wens:
    • Verbetering en feedback
    • Navigatie
    • Itemopties
    • Layout
    • Knoppen en teksten
    • Meldingen en waarschuwingen

Opmerking: Als de gebruikerstaal als interfacetaal staat ingesteld, moet u de specifieke talen van de gebruikers nog selecteren als u de standaardknoppen en -labels, berichten en waarschuwingen voor deze talen wilt wijzigen.

Resultaat: Uw opdrachtsjabloon wordt automatisch opgeslagen en is klaar om te worden gebruikt door een auteur.