Een opdrachtsjabloon bewerken

Procedure

Ga als volgt te werk om een opdrachtsjabloon te bewerken:

1. Open de module Opdrachtsjablonen in Instellingen.
  2. Klik op het sjabloon dat u wilt bewerken.
    Resultaat: Het eerste tabblad Verbetering en feedback van de opdrachtsjabloon wordt geopend
  3. Als u de interfacetaal wilt wijzigen, opent u de eigenschappen aan de rechterkant en selecteert u de taal van uw keuze.
  4. Open de tabbladen naar keuze van je sjabloon en configureer de instellingen naar wens:
    • Verbetering en feedback
    • Navigatie
    • Itemopties
    • Layout
    • Knoppen en teksten
    • Meldingen en waarschuwingen

Opmerking: Als de gebruikerstaal als interfacetaal staat ingesteld, moet u de specifieke talen van de gebruikers nog selecteren als u de standaardknoppen en -labels, berichten en waarschuwingen voor deze talen wilt wijzigen.

Resultaat: Uw opdrachtsjabloon wordt automatisch opgeslagen en is klaar om te worden gebruikt door een auteur. Als dit sjabloon al wordt gebruikt in een opdracht, krijgt de auteur een waarschuwing te zien en kan hij het sjabloon bijwerken. Dit geldt voor de opdrachten met een status van klad tot goedgekeurd.