Een sjabloon veranderen naar een standaardsjabloon

Achtergrond

Er zijn twee standaardsjablonen beschikbaar in assessmentQ:

• Toets sjabloon
    Dit sjabloon wordt automatisch geselecteerd wanneer een auteur een opdracht van het type Examen maakt. Over het algemeen worden de correctie- en oplossingsknoppen niet getoond in het standaard examensjabloon.
  • Oefening sjabloon
    Dit sjabloon wordt automatisch geselecteerd wanneer een auteur een opdracht van het type Oefening maakt. Over het algemeen worden de correctie- en oplossingsknoppen getoond in het standaard oefensjabloon.

Als beheerder kunt u een sjabloon wijzigen zodat deze de standaard examen- of oefensjabloon wordt.

Procedure

Ga als volgt te werk om een opdrachtsjabloon te wijzigen in het standaard examen- of oefensjabloon:

1. Open de module Opdrachtsjablonen in Instellingen.
  2. Klik op de drie puntjes naast het opdrachtsjabloon dat u als standaardsjabloon wilt instellen.
  3. Selecteer Standaard toetssjabloon maken of Standaard oefensjabloon maken
    Resultaat: Het sjabloon zal nu standaard worden gebruikt wanneer een nieuwe toets of oefenopdracht wordt gemaakt.