Uw logo uploaden

Achtergrond

Als beheerder kunt u uw eigen logo uploaden in assessmentQ. Het geüploade logo wordt gebruikt in:

• De PDF export van de toegangscodes.
  • De header van alle e-mails, met uitzondering van de mails die vanuit de Edumail module worden verstuurd (aangezien u in Edumail uw eigen e-mail templates kunt definiëren).

Opmerking: Het logo wordt niet gebruikt in het thema van uw assessmentQ omgeving (portaal en player). Om het logo te updaten in uw assessmentQ omgeving, contacteer Televic Education via support@televic-education.com.

Procedure

Ga als volgt te werk om uw logo te uploaden:

1. Open de Layout module in Instellingen.
    2. Blader naar en upload uw logo.
      Resultaat:  Uw logo is geüpload.

Tips

• De maximale bestandsgrootte voor het logo is 5MB
  • Alle gangbare afbeeldingsformaten (jpg, gif, png, ...) zijn toegelaten.
  • Geanimeerde gifs zijn niet toegelaten.
  • Het opgeladen logo wordt geconverteerd naar een .png afbeelding van 60 pixels hoog.