De resultaten van een opdracht bepalen

Mogelijkheden

In de module Opdrachten kunt u definiëren wat er gebeurt wanneer een gebruiker klaar is met een opdracht. Op het tabblad Resultaten van een opdracht kunt u

• definiëren of de totaalscore en de score per onderdeel al dan niet moeten worden weergegeven
  • definiëren of er al dan niet een eindboodschap moet worden weergegeven

Opmerking: U kunt een eindboodschap definiëren op basis van het al dan niet slagen voor de opdracht, of op basis van een bepaald scorebereik. De standaardtekst in de teksteditor voor eindboodschappen wordt gedefinieerd in het opdrachtsjabloon.

• kiezen of de gebruiker een automatische e-mail moet ontvangen om te bevestigen dat hij een opdracht heeft voltooid.

• het inzagesjabloon kiezen dat moet worden gebruikt wanneer de gebruiker de opdracht inkijkt.

Opmerking: Beheerders kunnen het standaard inzagesjabloon bepalen voor nieuwe opdrachten in de module Instellingen.