Extra tijd geven aan deelnemers

Procedure

Om extra tijd te geven aan alle deelnemers van een examen, gaat u als volgt te werk:

1. Klik in de module Toezicht op de drie puntjes naast het examen van uw keuze of open het examen en klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer Extra tijd toevoegen.
  3. In de popup Extra tijd toevoegen:
    • Voer de extra tijd in die u wilt toevoegen.
    • Voeg optioneel een opmerking toe.
    • Klik op Opslaan.
      Resultaat: De extra tijd wordt toegevoegd aan het sessieoverzicht en wordt ook opgeslagen in de sessiehistoriek. De deelnemers zien een bericht in de player en de extra tijd wordt toegevoegd in het deel van de opdracht waar ze aan werken. Wanneer dit huidige onderdeel geen tijdslimiet heeft, wordt er geen tijd toegevoegd.

Om extra tijd te geven aan een selectie van deelnemers, gaat u als volgt te werk:

1. Klik in de module Toezicht op het examen van uw keuze.
    Resultaat: U ziet alle sessies van het door u geselecteerde examen.
  2. Filter op Lopende sessies.
    Resultaat: Alle sessies die gestart en nog niet beëindigd zijn, staan in een lijst.
  3. Filter op de gebruiker(s) en/of gebruikersgroep(en) van uw keuze.
    Resultaat: De sessies van de gefilterde gebruikers en/of gebruikersgroepen worden getoond.
  4. Als u extra tijd wilt geven aan een gebruiker, klik dan op de drie puntjes naast de sessie van uw keuze en selecteer Extra tijd toevoegen.
  5. Als u tijd wilt bijgeven aan een selectie van deelnemers, klik dan op het bulk selectie icoon mceclip0.pngin de rechterbovenhoek, selecteer de sessies van uw keuze en klik op het Extra tijd geven icoon onderaan de pagina.
  6. In the Extra tijd toevoegen popup:
    • Voer de extra tijd in die u wilt toevoegen.
    • Voeg optioneel een opmerking toe.
    • Klik op Opslaan.
      Resultaat: De extra tijd wordt toegevoegd aan het sessieoverzicht en wordt ook opgeslagen in de sessiehistoriek. De deelnemers zien een bericht in de player en de extra tijd wordt toegevoegd in het onderdeel van de opdracht waar ze aan werken. Wanneer dit huidige onderdeel geen tijdslimiet heeft, wordt er geen tijd toegevoegd.