De link 'Wachtwoord vergeten' verbergen

Context

In het geval van sterk beveiligde examens kan het zijn dat u zelf het wachtwoord van de deelnemers wilt bepalen en dit aan het begin van het examen wilt meedelen. In dit geval moeten de deelnemers hun wachtwoord niet kunnen opvragen of wijzigen via de aanmeldpagina.

Procedure

Ga als volgt te werk om de link Wachtwoord vergeten te verbergen:

1. Open in de module Instellingen de submodule Algemeen en klik op Beveiliging.
  2. Selecteer de optie "Wachtwoord vergeten?"-link verbergen op de aanmeldpagina.
    Resultaat: De link "Wachtwoord vergeten" wordt niet meer weergegeven op de aanmeldpagina.