Hoe kan ik gebruikers feedback laten geven op afgelegde items?

Over feedback

Als u wilt weten hoe uw items door uw gebruikers worden ervaren en of en hoe u ze kunt verbeteren, kan het een goed idee zijn om feedback van uw gebruikers te vragen over de afgenomen items.

Best practice

Gebruik de Help-knop in het sjabloon van de speler.

De naam van de knop veranderen in Suggesties?

Verander de Helptekst in een verzoek om feedback:

Heeft u vragen of opmerkingen over deze module? Stuur dan een bericht naar <a href=mailto:example@yourcompany.be>example@yourcompany.be<\a>. We zullen proberen je zo snel mogelijk te antwoorden. Bedankt voor uw feedback!

Resultaat:
De gebruikers kunnen op het e-mailadres van uw keuze klikken en kunnen u hun feedback sturen.