De sessiehistoriek bekijken en exporteren

Context

Als er een vermoeden van fraude is, of een discussie over het verloop van een examen, kunt u de sessiegeschiedenis raadplegen. Daar vindt u een overzicht van de levenscyclus van elke sessie, evenals aanvullende informatie over gebeurtenissen die zich tijdens de sessie van de deelnemer hebben voorgedaan.

De sessiehistoriek bekijken

Om de sessiehistoriek te bekijken, gaat u als volgt te werk:

1. Selecteer Rapportering in het hoofdmenu van assessmentQ.
    Resultaat: U ziet de submodule Evaluatie binnen Rapportering.
  2. Selecteer Opdrachtrapporten in de navigatiebalk aan de linkerkant van uw scherm.
    Resultaat: De lijst met opdrachten verschijnt.
  3. Klik op uw opdracht.
    Resultaat: Uw opdrachtrapport wordt weergegeven.
  4. Ga naar het tabblad Voortgangsrapport of Scorerapport, beide zijn mogelijk.
  5. Klik op de drie puntjes rechts van een deelnemer en selecteer Sessiehistoriek.
    Resultaat
    : De sessiehistoriek wordt weergegeven en toont welke actie door wie en wanneer werd uitgevoerd.

De sessiehistoriek exporteren

Om de sessiehistoriek te exporteren, gaat u als volgt te werk:

1. Open de sessiehistoriek van een deelnemer zoals hierboven beschreven.
  2. Klik op Sessiehistoriek exporteren in de linkerhoek onderaan.
    Resultaat: De export is beschikbaar in Excel formaat in uw Downloads map.