Een rapport exporteren naar PDF

Context

Het exporteren van een rapport naar PDF geeft u de mogelijkheid om een samenvatting te sturen naar stakeholders met alleen de informatie waarin zij geïnteresseerd zijn.

Procedure

Ga als volgt te werk om een opdrachtrapport te exporteren naar een PDF:

1. Ga naar de module Rapportering.
  2. Selecteer Opdrachtrapporten in de navigatiebalk aan de linkerkant van uw scherm.
    Resultaat: De lijst met opdrachten wordt weergegeven.
  3. Aan de rechterkant van uw opdracht, klik op de drie puntjes en selecteer Exporteren als PDF.
    Resultaat: Het dialoogvenster Exporteren naar PDF verschijnt.
  4. Selecteer welke informatie u wilt zien in het PDF-bestand:
    • 'Geslaagd'/'Niet geslaagd' tonen
    • Score als percentage tonen
    • Score in punten tonen
  5. Klik op Exporteren.
    Resultaat: Het rapport wordt geëxporteerd naar een PDF-bestand en is terug te vinden in uw Downloads-map.