Volgorde van mappen en items aanpassen

Achtergrond

In assessmentQ is het mogelijk om zelf de volgorde van de folders en de items te bepalen met behulp van de knop Herschikken.

Procedure

1. Klik op de folder waarin u de volgorde van de items of de folders wilt aanpassen.
  2. Klik op de knop Herschikken:
  3. Hou de drie puntjes naast de folder of het item vast en versleep de folder of het item naar de gewenste positie.

Resultaat:
De volgorde is aangepast. Deze volgorde blijft bewaard ook wanneer de knop Herschikken gedeactiveerd wordt.