Volgorde van mappen en items in een map aanpassen

Achtergrond

In de assessmentQ backoffice kunt u de volgorde van de mappen en de items in een map aanpassen met behulp van de knop Herschikken.

Procedure

1. Klik op de map waarin u de volgorde van de items of de mappen wilt aanpassen.
  2. Klik op de knop Herschikken:
  3. Hou de drie puntjes naast de map of het item vast en versleep de map of het item naar de gewenste positie.

Resultaat:
De volgorde is aangepast. Deze volgorde blijft bewaard ook wanneer de knop Herschikken gedeactiveerd wordt.