Overzicht van mappen en items bewaren in Excel

Achtergrond

In assessmentQ is het mogelijk om een overzicht van mappen en items op te slaan in Excel.

De Excel zal alle beschikbare kolommen uit assessmentQ bevatten, ook al zijn die in assessmentQ zelf niet zichtbaar. Zo kan u zelf nog de kolommen selecteren die u wil overhouden.

Procedure

1. Klik op de drie puntjes ter hoogte van de map waarvan u een overzicht wil.
  2. Selecteer Opslaan als Excel.
    Resultaat: een pop-up verschijnt. In deze pop-up kunt u
    • ervoor kiezen om submappen op te nemen.
    • selecteren welke inhoud u wilt opnemen in uw Excel.
    • metadata toevoegen.
  3. Klik op OK.
    Resultaat: Het Excel-bestand wordt gedownload, met alle kolommen beschikbaar in assessmentQ.