Feedback forceren in lineaire navigatie

Achtergrond

Het is mogelijk om de gebruiker te dwingen de feedback te zien voordat hij naar de volgende vraag gaat. Deze functie is beperkt tot lineaire navigatie (d.w.z. alleen voorwaarts bewegen).

Procedure

Ga als volgt te werk om de feedback in de lineaire navigatie te forceren:

1. Selecteer in de module Publicaties de optie In aanmaak of Te valideren.
  2. Klik op Bewerken in de rechterkolom naast de publicatie die u wilt bewerken.
  3. Selecteer het tabblad Player template.
  4. Selecteer Instellingen op publicatie niveau.
  5. Selecteer de lineaire navigatiemodus en vink de knop aan Toon altijd feedback voordat u naar het volgende item gaat: