Ondersteuning van audio- en video formaten

Overzicht

De tabel hieronder toont dat er meer audio-en videoformaten ondersteund worden in assessmentQ.

De maximum grootte van een bestand is 128 MB, zowel in Edumatic als in assessmentQ.

File type Edumatic assessmentQ

Audio

.mp3

.ogg, .oga, .wma, .mp4a, .mp3, .aac

Alle audiobestanden worden automatisch geconverteerd naar .mp3 (en .oga).

Video

.mp4

.mp4, .avi, .mov, .wmv, .webm, .ogv, .3gp, .mpg

Alle videobestanden worden automatisch geconverteerd naar .mp4 (en .ogv).

De .oga bestanden en de .ogv bestanden worden gebruikt voor het afspelen in Chrome.