Tekst-naar-Spraak support activeren in een publicatie

Achtergrond

Als auteur kunt u de ondersteuning voor tekst-naar-spraak (TTS) in uw publicatie activeren. Indien geactiveerd kan de gebruiker een vraag laten voorlezen.

Opmerking: De TTS-ondersteuning wordt geleverd door ReadSpeaker (www.readspeaker.com). Klanten die geïnteresseerd zijn in het gebruik van de TTS-functionaliteit, dienen een Speech Cloud API licentie aan te schaffen bij ReadSpeaker. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Televic Education via support@televic-education.com.

Procedure

Ga als volgt te werk om TTS-ondersteuning in een publicatie te activeren:

1. Selecteer in de module Publicaties in de module Publicaties In aanmaak of Te valideren.
  2. Klik op Wijzigen in de rechterkolom naast de publicatie waarin u TTS wilt activeren.
  3. Selecteer het tabblad Player template.
  4. Selecteer Weergave player.
  5. Selecteer in de instellingen voor Diversiteit Activeerde ondersteuning voor Tekst-naar-spraak activeren:

Resultaat:
    The TTS optie wordt getoond in de player. De gebruiker kan TTS activeren in de player door te klikken op de knop Voorlezen. Door te klikken op tekst in de vraag, wordt deze tekst luidop gelezen.