Verbinden

Over

Bij Verbinden moet de gebruiker de elementen in een kolom rangschikken (verbinden) volgens het overeenkomstige element in de eerste kolom waar de volgorde van de elementen vastligt.

Procedure

Ga als volgt te werk om een Verbinden item te maken/bewerken:

1. Klik opmceclip1.pngin de map waarin u het item wil toevoegen.
  2. Selecteer Verbinden.
    Resultaat: Het inhoudsvenster van het item wordt geopend.
  3. Vul bovenaan in de breadcrumb de naam van het item in.
  4. Klik in het inhoudsblok en vul de instructies in.
  5. Voeg eventueel een titel en/of afbeelding toe in de kolomkoppen.
  6. Voer de elementen in de juiste volgorde in de kolommen in.
    • Klik op mceclip1.pngom extra elementen toe te voegen. mceclip2.png
    • Klik op een element om feedback toe te voegen aan dit element.mceclip3.png
  7. Als u wil:
    • een extra kolom toevoegen, klik op mceclip4.png
    • een kolom te verwijderen, klik op mceclip0.png
    • manoeuvreren tussen de verschillende elementen, klik op de pijltjes rechtsonder:mceclip4.png
  8. Klik op Voorbeeld om uw item uit te proberen.

Item specifieke opties

Wanneer u het tabblad Item opent, kunt u het itemtype Verbinden wijzigen naar:

Wanneer u het antwoordblok opent en het tabblad Blok selecteert, kunt u:

• de kolomkoppen verbergen:
  • de breedte van de kolommen aanpassen:
  • afbeeldingen automatisch schalen en inzoomen in de player toelaten (alleen als de afbeelding groter is dan 500 pixels, anders verschijnt het zoompictogram niet):

Extra opties

Meer informatie over het toevoegen van assets, het toevoegen van feedback, het selecteren van het juiste scoringsmechanisme, etc. in De assessmentQ itembank.