Een map of item terughalen uit de prullenbak

Als auteur heeft u uw eigen prullenbak, waarin u de mappen en items ziet die u heeft verwijderd.

Om uw prullenbak te openen, klik op Prullenbak onderaan de boomstructuur.

Resultaat: Het overzicht van mappen en items in de prullenbak wordt getoond.

Om te zoeken naar een folder of item in de prullenbak, klik op het zoekicoon in de rechterbovenhoek.

Om een map of een item terug te zetten in de itembank, klik op de drie puntjes naast de map of het item en klik op Terugzetten.
Wanneer u een map terugzet, worden alle items in die map ook teruggezet (zoals in Windows).