Het standaardthema bepalen

Ga als volgt te werk om het standaardthema voor uw assessmentQ omgeving te definiëren:

1. Open in de module Instellingen de submodule Thema's.
    Resultaat: Het themaoverzicht wordt geopend.
  2. Klik op de drie puntjes naast de naam van het thema dat u als standaardthema wilt instellen.
  3. Selecteer Als standaardthema instellen.
    Resultaat: Het thema wordt het nieuwe standaardthema, zoals rechtsboven zichtbaar zal zijn:

Opmerking: De auteur kan het standaardthema nog steeds wijzigen in een ander thema voor een specifieke opdracht, op voorwaarde dat er meer dan één thema beschikbaar is in uw assessmentQ-omgeving.